Kako poručiti?

Presrećna sam što ste odlučili da uživate u dobrobitima eteričnih ulja i hvala vam od srca što ste odabrali baš mene za svog vodiča u svet bez hemikalija.

Evo kako možete naručiti svoj YL Start Paket:

1. Kliknite OVDE

2. Skrolajte skroz do kraja stranice i gde piše STEP 2, ESSENTIAL REWARDS ENROLLMENT na pitanje koje glasi: Would you like to enroll Essential Rewards and earn free products? - obeležite kučicu sa odgovorom NO, a zatim pogledajte dole gde se pojavljuje CONTINUE ENROLLMENT i kliknite CONTINUE WITHOUT STARTER KIT !

3. Popunite svoje podatke, zemlju u kojoj zaista živite i jezik english, smislite pasword i PIN (bilo koji četvorocifreni broj) i to sve negde zapišite.

Pod: Commission Processing Information - Obeležite INDIVIDUAL; Dole pod: Sponsor/Enroler Information bi trebalo da se pojavi moj ID broj kao osobe koja je vaš mentor 24208465 ako ga ne vidite ukucajte ručno; Pod: Terms and Conditions - Obeležite kučicu i agree i nastavite na Agree and Continue.

Na kraju ćete dobiti čestitku za uspešnu registraciju na sajt!

SAD IDEMO DA PORUČIMO STARTER!

Što se samog procesa porudžbine tiče, postoje dve opcije.


Jedna je napraviti običnu porudžbinu, a druga je ono što uvek od srca preporučujem, a to je učlanjenje u Essential Rewards program.

- ER je naš mesečni program vernosti osmišljen za sve one koji žele da im Start paket bude samo prvi korak na putu prema domu bez hemikalija i koji žele kroz naredne mesece vršiti porudžbine te menjati proizvode iz svog doma za zdravije alternative. Putem Essential Rewards programa, za svaku porudžbinu dobija se automatski 10% nazad (20% nakon tri meseca), svaka tri meseca dobija se ulje na poklon, a zavisno od veličine mesečne porudžbine može se dobiti i do sedam besplatnih proizvoda. Već za porudžbinu Start paketa ćeš dobija se 10% nazad u obliku bodova koje možete iskoristiti u zamenu za neki proizvod! Minimalan iznos mesečne porudžbine na ER-u je 50pv (1pv~1eur) i sve se uvek i bez ikakvih posledica može isključiti. Uz mene kao vašeg mentora i naš tromesečni vodič bez hemikalija biće vam lako da pronađete ideje i načine kako da preusmerte kućni budžet prema zdravijim alternativama i ovo je najisplatljivija i najidealnija opcija!

- Druga opcija je obična porudžbina ili ‘quick order’ kojom ne skupljate bodove i nemate ove pogodnosti, ali vam omogućava 24% popusta ako se ikada odlučite da poručite nešto novo ili se pak naknadno priključite na ER što je uvek otvorena opcija. Važno je znati da nijedan ni drugi način vas dugoročno ne obavezuju ni na šta!!!

4. U padajućem meniju odaberite opciju QUICK ORDER (ili SHOP) ili ESSENTIAL REWARDS, odaberite šta vam više odgovara. KLIKNITE TU I UBACITE SVOJ START PAKET.  

5. Ukucajte ovu šifru ili dodajte proizvod: 31812 (Premium Starter Kit with Desert Mist diffuser ) (HR) 546365 (Premium Starter Kit with Dewdrop) (HR) · slobodno pretražujte proizvode i ubacite ako nešto još želite ili mi se javite za pomoć

6. U poslednja dva koraka odaberite svoju shipping adresu kao i način plaćanja (Visa, MasterCard, PayPal).

7.
I to je to! Kada vaša narudžbina bude zaprimljena, poslaću vam imejl dobrodošlice sa svim uputstvima, receptima i vodičem za početnike! Ako bilo sta zapne, tu sam!!!

S ljubavlju,
Jelena RS