Moja priča

Zdravo svima! Prvo želim da vam se zahvalim što se odvojili vreme da pročitate nešto više o eteričnim uljima i možda baš ovde, čitajući moje postove, poželite da uvedete neke pozitivne promene u svoj život.

Moje ime je Jelena. Diplomirala sam komunikologiju, a već par godina radim kao novinar. Nakon deset godina života u Beogradu, vratila sam se u svoj rodni grad Leskovac zbog ljubavi. Ne mogu da kažem da mi moj uzbudljivi život ne nedostaje, ali kad god me neko pita zašto sam se vratila, uvek odgovorim da se u današnje vreme posao lakše nalazi od pravog životnog partnera!

Zahvaljujući promenama koje su mi se dešavale: selidba, venčanje, odlazak u inostranstvo, pa povratak, prekid radnog odnosa, pa i privikavanje na novi život dovele su do ozbiljnog stresa i zdravstvenih problema. Kada dozvolite sebi takvo stanje pritom se još uvek niste ostvarili u ulozi roditelja, onda zastanete i ozbiljno razmislite.

Inače sam retko bolesna jer sam odrasla uz biljke i prirodu, tačnije jačanje imuniteta prirodnim putem. Međutim, često sam imala problema sa kožom te veoma vodim računa o tome šta na nju nanosim. I baš tada kada sam ponovo počela da radim na sebi, da istražujem na temu zdravog života i promenila način ishrane, vratila se jogi i trčanju, primetila sam da su se na našem tržištu pojavila nova eterična ulja. Put me je dalje odveo do moje drugarice iz srednje škole koja mi je objasnila o čemu se radi i pokazala zašto je baš Young Living pravi odabir. Jednostavno sam odlučila da uzmem start paket za sebe i krenem u još jednu životnu promenu.

Svoj paket sam naručila malo pre leta i ako me pitate zašto baš tada, mogu vam reći da ja nisam osoba koja se vezuje za godišnja doba. Prosto smatram da je za ovakvu investiciju uvek pravo vreme. Brzo sam se odlučila na kupovinu i vidim da nisam pogrešila!

Smatram da su promene veoma bitne za sve nas, jer nismo isti u dvadesetim, tridesetim, četrdesetim... Telo se menja, život se menja i sigurna sam da je do nas šta ćemo za sebe uraditi. Ukoliko čitate ovaj post, verujem da ste tu sa razlogom i da ste i vi spremni za neke promene. Istražujte, primenjujte i upoznajte sebe. Potrudite se da pomognete svom telu i duhu, jer je to najbolji način za očuvanje zdravlja. Znate li u čemu je ključ?

U prevenciji i načinu života. A zdravlje nema cenu, zar ne?!

Postanite danas bolji nego što ste bili juče, pa će se i okolnosti menjati!

Dok ja kuvam sebi kafu i uživam u predivnom mirisu svog doma, u nastavku pročitajte šta su eterična ulja i kako da krenete sa korišćenjem.

Pišite mi na Instagram, Facebook ili imejl. Tu sam za sva vaša pitanja i pomoć.

Pozdravljam vas!