Zajednica i poslovna prilika

Kada se odlučite da naručite svoj Start paket, dobijate mene kao svog mentora i vodiča kroz ceo proces, a uz mene stoji i cela naša zajednica. Druženja, razmena iskustva, pozitivno okruženje i podrška su veoma važne stvari u privatnom i poslovnom životu. Imajte u vidu da je ovaj paket investicija u zdravlje i zaista je najisplativija opcija jer u njemu dobijete sve što vam treba na vašem putu prema ‘low tox’ načinu života uz garanciju da kupujete proizvode vrhunskog kvaliteta.

Za naručivanje postoje dve opcije. Jedna je obična porudžbina ili ‘One Time Order’, a druga je opcija učlanjenje u Essential Rewards, naš mesečni program vernosti koji je osmišljen za sve koji žele da im Start paket bude samo prvi korak u izbacivanju štetnih hemikalija. To je ujedno i opcija koju od srca preporučam svima jer je zaista najjednostavniji i najisplativiji način kojim dugoročno štedimo, ostvarujemo brojne pogodnosti i postepeno menjamo proizvode koji su štetni za puno zdravije i kvalitetnije alternative. Učlanjenjem u Essential Rewards prilikom svake kupovine dobijete 10% povrata u obliku bodova koje možete menjati za proizvode po izboru. Nakon treće porudžbine, taj postotak se povećava na 20%, svaka tri meseca dobijete jedno ulje na poklon, a u zavisnosti od visine vaše porudžbine, na mesečnom nivou možete dobiti i do sedam dodatnih proizvoda potpuno besplatno. Ono što ja najviše volim kod ER-a su upravo jednostavnost i ušteda vremena koju mi pruža uz naravno sigurnost da znam da su proizvodi koje imam i koristim potpuno sigurni. 

Proces kupovine je veoma lak, dovoljno je da se registrujete klikom na link i poručite svoj paket ili me kontaktirajte da vam uputstvo za naručivanje pošaljem na imejl.

I još nešto, kada stigne vaša wellness magična kutija i kada vam se proizvodi i ovakav način života dopadnu, stoji otvorena ponuda za poslovnu priliku.

Kontaktirajte me za sva pitanja…