Zašto baš eterična ulja?

Čvrsto verujem da svako zašto ima svoje zato te ste i vi sa nekim razlogom ovde i istražujete o uljima. Verujem da ste spremni za promenu.

Eterična ulja su visokokoncetrovane isparive i biološki aktivne supstance koje se dobijaju na različite načine i iz različitih delova biljaka. Prava ulja su 100% čista i prirodna i kao takva veoma su moćna. Vekovima unazad koriste se u svrhu unapređenja zdravlja i pružanja podrške organima i organskim sastavima u svakodnevnom životu, kao i u situacijama kada je to potrebno.

Za mene je dom nešto najvrednije što svaka osoba treba da ima. To je moj mir i baza kojoj se vraćam. Kada sam odlučila da u svoj život uvedem ulja, cilj mi je bio da kuću pretvorim u svoju mirnu, mirišljavu oazu koja podseća na spa zonu. Istraživajući o uljima na tržištu, počeo je da me zanima njihov uticaj na emocije, podrška snu i imunitetu, kao i jednostavne DIY opcije uz pomoć kojih sam mogla zameniti neke od toksičnih proizvoda za negu koje sam pre koristila. Sve mi je to bilo primamljivo ali me je najviše privuklo što se u tu kompleksnu priču neću upustiti sama, već uz pomoć zajednice koja svakom novom članu pruža nesebičnu podršku.

Sada, nakon par meseci korišćenja ovih proizvoda, znam da su eterična ulja mnogo više od samo prijatnih mirisa u mom domu i da je to bila jedna od najboljih investicija u mom životu.